Workshop Fotograferen voor Mama’s

‘’Fotograferen is spelen met licht’’

Je kent het wel, jouw kindje(s) ontwikkelen zo snel dat je graag alles vastgelegd wilt hebben. Maar elke keer een fotograaf laten komen, dat is uiteraard niet haalbaar en ook helemaal niet zo nodig. Want tussendoor kun jij zelf ook zeker prachtige foto’s van je kindje maken. 

Nu ligt je camera misschien wel stof te vangen in de kast. Je maakt eigenlijk alleen foto’s met je telefoon, maar vind de kwaliteit van de camera wel beter. Alleen… Je hebt geen idee hoe je die camera nu goed kunt gebruiken zonder dat je foto’s snel mislukken in de automatische stand.

Herkenbaar? Dan is deze workshop ‘Fotograferen voor mama’s’ een echte aanrader voor jou. Tijdens deze workshop neem je je camera mee en leg ik je stap voor stap uit hoe je je camera zo kunt instellen dat je in allerlei omstandigheden mooie foto’s van jouw kindje(s) kunt gaan maken. Daarnaast leg ik je ook wat uit over het gebruik van licht, hoe je zo spontaan mogelijke foto’s kunt maken en hoe je de foto’s nog net een beetje extra kunt geven door bijvoorbeeld nabewerking/indeling in een fotoalbum.

Wil jij naar huis met:

  • Inspiratie om de leukse foto’s van jouw kindje(s) te kunnen maken?
  • Kennis om jouw camera in allerlei omstandigheden snel zelf in te kunnen stellen?
  • Kennis over nabewerking via Ligthroom (via telefoon/laptop).
  • Ideeën voor het maken van albums?

Kom dan naar deze gezellige en leerzame workshop bij Jacobien Fotografie.

Investering: €195,-
(Inclusief eten/drinken, samen oefenen met modelletjes en gezellige samenzijn met andere mama’s.)

Helaas is er op dit moment nog geen nieuwe editie gepland. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe edite? Meld je dan hieronder aan op de wachtlijst voor de workshop. Je ontvangt dan als eerste een mailtje waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf aan te melden.

Afgelopen oktober heb ik bij Jacobien de workshop fotograferen voor mama’s gevolgd. Tijdens deze workshop heb ik geleerd hoe ik mijn camera kan instellen tijdens verschillende licht situaties en hoe ik mooie heldere foto’s kan maken van mijn kinderen. Deze workshop was gezellig, goed georganiseerd en voor mij zeer waardevol. Jacobien leert je ook hoe je mooie spontane foto’s kan maken van kinderen en hoe je je foto’s kan nabewerken. Ik kan deze workshop zeker aanraden.
Bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame dag.

Mama Angela