Over ons

Jacobien Mourits

Ik ben Jacobien Mourits, geboren in 1999 en een enthousiaste en getalenteerde fotograaf uit de Hoeksche Waard. Naast mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis, ben ik parttime lifestylefotograaf en leg ik met mijn camera liefdevolle momenten vast, van verlovingen en bruiloften tot schattige newbornshoot en  gezellige gezinsshoots.

Mijn passie voor fotografie begon al ruim 8 jaar geleden, het fotograferen van royals.  Uiteindelijk zette ik in 2019 de stap om pasgeboren baby’s vast te gaan leggen. Sinds januari 2021 is Jacobien Fotografie officieel mijn onderneming en fotografeer ik van bruiloften tot baby’s en gezinnen. Met mijn lichte en frisse fotografie stijl zoek ik graag de mooiste plekjes op om prachtige foto’s te maken die tijdloos zijn en jullie een waardevolle herinnering geven.

Als rustig persoon en ervaren fotograaf ben ik altijd op zoek naar spontane momenten om vast te leggen. Ik ben soms wat meer op de achtergrond aanwezig, maar wanneer dat nodig is, neem ik de leiding. Tijdens elke fotoshoot ben ik op zoek naar jullie liefde en jullie verhaal, omdat ik ervan houd om herinneringen vast te leggen die helemaal bij jullie passen. Ik geef jullie tijdens de shoot kleine opdrachtjes, zoals knuffelen, kusjes geven, voorlezen en meer. Zo voelen jullie je ontspannen en liefdevol, en stralen jullie dit uit op de foto’s.

Klanten omschrijven mij als geduldig, lief, rustig, getalenteerd en ervaren met kinderen. Ik vind het dan ook belangrijk dat jullie je op jullie gemak voelen tijdens de fotoshoot, zodat we samen mooie en spontane foto’s kunnen maken.

Naast mijzelf als fotograaf, hebben we sinds kort ook een nieuwe medewerker in ons team: onze communicatie-, Instagram- en blogspecialist, Maaike! Met haar expertise zorgen we ervoor dat onze website en social media kanalen up-to-date blijven, en jullie op de hoogte blijven van onze laatste projecten en aanbiedingen. Samen zullen we ervoor zorgen dat jullie herinneringen op een warme, gezellige en professionele manier worden vastgelegd en gepresenteerd.

Als jullie op zoek zijn naar een ontspannen en liefdevolle fotoshoot in de Hoeksche Waard, (Zuid-Holland, Brabant of Utrecht), of professionele trouwreportage, dan help ik jullie graag. We bespreken samen jullie wensen en ideeën, en maken er een onvergetelijke fotoshoot van!