Over ons

Jacobien Mourits

Ik ben Jacobien Mourits, geboren in 1999 en een enthousiaste fotograaf uit de Hoeksche Waard. Naast mijn werk als trouw- en gezinsfotograaf ben ik werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis. Met heel veel liefde en passie werk ik met mensen en daarom leg ik ook graag jullie mooiste momenten vast. Van jullie verloving, trouwdag, verwachting, schattige kleine wondertjes tot de leukse spontane (gezins)uitjes.  

Kinderen ~ Koken ~ Haken ~ Wandelen ~ Thee ~ Naaien

Mijn passie voor fotografie begon al ruim 8 jaar geleden, het fotograferen van royals. Uiteindelijk zette ik in 2019 de stap om pasgeboren baby’s vast te gaan leggen. Sinds januari 2021 is Jacobien Fotografie officieel mijn onderneming. Met mijn lichte, zachte en liefdevolle fotografie stijl ben ik de hele tijd op zoek naar kleine, liefdevolle en spontane momentjes! 

Ik ben van mezelf rustig en daarom soms wat meer op de achtergrond aanwezig, omdat ik graag jullie verhaal vertel. Maar als het nodig is, kan ik heel goed de leiding nemen 😉 . Ik geef jullie dan tijdens de shoot kleine opdrachtjes, zoals knuffelen, kusjes geven, voorlezen en meer. 

Klanten omschrijven mij als geduldig, lief, rustig, getalenteerd en ervaren met kinderen. 

Ik word ondersteund door onze fantastische medewerker Maaike! Zij neemt een deel van de communicatie, instagram en website werkzaamheden op zich. Grote kans dat je dan ook eerst met haar contact hebt. Zij zorgt ervoor dat onze website en sociale media up-to-date blijven. En samen zullen we ervoor zorgen dat jullie herinneringen op een warme, gezellige en liefdevolle manier worden vastgelegd.

Als jullie op zoek zijn naar een ontspannen en liefdevolle fotoshoot in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland, Brabant of Utrecht, of trouwreportage, dan help ik jullie graag. We bespreken samen jullie wensen en ideeën, en maken er een onvergetelijke dag, kraamochtend of uitje van!