Newborn Shoot

‘’Wat ben je prachtig, zo lief en klein’’

 Na 9 maanden je kleine wonder bij je gedragen te hebben, mag je hem of haar nu eindelijk in je armen houden. Een tijd die je natuurlijk nooit meer wilt vergeten. Daarom kom ik graag bij jullie langs om jullie van mooie herinneringen, aan de eerste tijd met jullie kleine wonder, te voorzien. Tijdens de newborn lifestyle fotoshoot maak ik een mooie reportage van jullie, zoals jullie ook in het dagelijkse leven zijn. Ik draai om jullie heen, zodat het een ontspannen moment voor iedereen wordt. De newborn lifestyle fotoshoot duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur, maar jullie kleine wonder geeft het tempo aan. Tussendoor is er dan ook alle tijd om jullie wonder te geven wat hij of zij nodig heeft  (troosten, voeden, verschonen, etc.). Een newborn lifestyle fotoshoot vind bij jullie thuis plaats of op een locatie naar keuze. Buitenlocaties zijn alleen mogelijk in de zomer.

Reserveer al tijdens je zwangerschap een newborn lifestyle fotoshoot om verzekerd te zijn van een plekje. We plannen nog geen precieze datum in, maar ik hou een plekje voor jullie vrij in mijn agenda rondom jouw uitgerekende datum.

Naast newborn lifestyle fotoshoots bied ik vanaf 2021 ook doopfotografie aan. Geen foto’s tijdens de kerkdienst, maar wel foto’s vooraf of na afloop van de doopdienst. Jullie kleine wonder in zijn of haar dooppakje of -jurkje omringd door papa, mama en andere dierbare personen. Deze doopfoto’s kun je laten maken in combinatie met een newborn lifestyle pakket of los van een newborn lifestyle pakket.

 

Bekijk meer newbornfoto’s