Newborn Shoot

‘’Wat ben je prachtig, zo lief en klein’’

 Na 9 maanden je kleine wonder bij je gedragen te hebben, mag je hem of haar nu eindelijk in je armen houden. Een tijd die je natuurlijk nooit meer wilt vergeten. Daarom kom ik graag bij jullie langs om jullie van mooie herinneringen, aan de eerste tijd met jullie kleine wonder, te voorzien. Tijdens de newborn lifestyle fotoshoot maak ik een mooie reportage van jullie, zoals jullie ook in het dagelijkse leven zijn. Ik draai om jullie heen, zodat het een ontspannen moment voor iedereen wordt. De newborn lifestyle fotoshoot duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur, maar jullie kleine wonder geeft het tempo aan. Tussendoor is er dan ook alle tijd om jullie wonder te geven wat hij of zij nodig heeft  (troosten, voeden, verschonen, etc.). Een newborn lifestyle fotoshoot vind bij jullie thuis plaats of op een locatie naar keuze. Buitenlocaties zijn alleen mogelijk in de zomer.

Reserveer al tijdens je zwangerschap een newborn lifestyle fotoshoot om verzekerd te zijn van een plekje. We plannen nog geen precieze datum in, maar ik hou een plekje voor jullie vrij in mijn agenda rondom jouw uitgerekende datum.

Wil je echt de allereerste momenten vastgelegd hebben? Dan kun je er ook voor kiezen om een reportage te laten maken in de kraamperiode. Of zelfs de eerste dagen in een fresh-48 shoot. Laat dat wel alvast zo snel mogelijk aan ons weten zodat we er wat tijd voor vrij houden rondom jouw uitgerekende datum.

Vanaf €225,-

 

Bekijk meer newbornfoto’s