Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Ongetwijfeld is dit de dag waar je het meest naar uit kijkt, waar je veel voorbereidingen voor wilt treffen en waarin je oh zo veel keuzes kunt maken. Één van deze keuzes is het kiezen van jullie bruidsfotograaf. Met alle liefde leg ik jullie dag vast, met oog voor details, liefde en spontane momentjes. Wil jij meer weten over de mogelijkheden, de bruidspakketten of eens gezellig kennismaken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

‘’Together is our favorite place to be’’

Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan, dus reserveer op tijd jullie grote dag!

Omdat elke bruiloft uniek is en elk verhaal weer anders vastgelegd mag worden werk ik met verschillende pakketten. Pakketten gaan vanaf €1450,-

INCLUSIEF:
❤  V.a. 6 uur
❤  Minimaal 300 foto’s
❤  Mini verrassingsalbum
❤  Reiskosten binnen NL
❤  Preview van minimaal 3o foto’s binnen 5 werkdagen

Zwangerschapsshoot

‘’Hoera, er groeit een klein wondertje in je buik’’

9 maanden mag je een klein wondertje bij je dragen, een mooie reden om herinneringen aan deze periode vast te leggen. Tijdens een zwangerschapsshoot maak ik mooie herinneringen voor jullie op een manier die helemaal bij jullie past. Ik zal jullie niet vragen om te lachen, of laten poseren, maar tijdens de fotoshoot kleine opdrachtjes geven, zodat jullie ontspannen en spontaan op de foto staan. Een zwangerschapsshoot vindt plaats op een locatie naar keuze, een locatie die het mooist bij jullie past en dat kan zowel op een buitenlocatie als bij jullie thuis zijn.

De fotoshoot zal ongeveer plaats vinden tussen week 30 en 34 van de zwangerschap, in die periode komt je buik het mooist uit op de foto’s. Mochten er omstandigheden zijn, waardoor je de fotoshoot al eerder (of juist later) in wilt plannen, dan is dat zeker mogelijk. De fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.

INCLUSIEF:
❤  2-6 personen
❤  1-1,5 uur fotografie
❤  Persoonlijke online gallery
❤  8 Zorgvuldig bewerkte foto’s naar keuze
❤  Geschikt voor mommy-to-be, de aanstaande papa en mama samen of jullie als gezin

Vanaf €225,-

Workshop fotografie
Bruidsfotografie

Newbornshoot

‘’Wat ben je prachtig, zo lief en klein’’

Na 9 maanden je kleine wonder bij je gedragen te hebben, mag je hem of haar nu eindelijk in je armen houden. Een tijd die je natuurlijk nooit meer wilt vergeten. Daarom kom ik graag bij jullie langs om jullie van mooie herinneringen, aan de eerste tijd met jullie kleine wonder, te voorzien. Tijdens de newborn lifestyle fotoshoot maak ik een mooie reportage van jullie, zoals jullie ook in het dagelijkse leven zijn. Ik draai om jullie heen, zodat het een ontspannen moment voor iedereen wordt. De newborn lifestyle fotoshoot duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur, maar jullie kleine wonder geeft het tempo aan. Tussendoor is er dan ook alle tijd om jullie wonder te geven wat hij of zij nodig heeft (troosten, voeden, verschonen, etc.). Een newborn lifestyle fotoshoot vind bij jullie thuis plaats of op een locatie naar keuze. Buitenlocaties zijn alleen mogelijk in de zomer.

Reserveer al tijdens je zwangerschap een newborn lifestyle fotoshoot om verzekerd te zijn van een plekje. We plannen nog geen precieze datum in, maar ik hou een plekje voor jullie vrij in mijn agenda rondom jouw uitgerekende datum.

Naast newborn lifestyle fotoshoots bied ik vanaf 2021 ook doopfotografie aan. Geen foto’s tijdens de kerkdienst, maar wel foto’s vooraf of na afloop van de doopdienst. Jullie kleine wonder in zijn of haar dooppakje of -jurkje omringd door papa, mama en andere dierbare personen. Deze doopfoto’s kun je laten maken in combinatie met een newborn lifestyle pakket of los van een newborn lifestyle pakket.

INCLUSIEF:
❤  2-6 Personen
❤  1 – 1,5 uur fotografie
❤  Persoonlijke online gallerij
❤  8 zorgvuldig bewerkte foto’s naar keuze
❤  Bij jullie thuis of op een locatie naar keuze (in de zomermaanden)

Vanaf €225,-

 

Gezinsshoot

‘’De mooiste plek op deze wereld, is de plek waar ik met jullie ben.’’

Jouw gezin, jouw grootste trots, daar heb je nooit genoeg mooie herinneringen van. Natuurlijk maak je dagelijks wel even snel een kiekje, maar hoe vaak staan jullie samen als gezin spontaan op de foto? Tijd om een gezellig, nieuwe gezinsfoto’s te laten maken. In ongeveer 1 tot 1.5 uur zet ik jullie op de foto op een mooie locatie naar keuze. Je kunt daarbij denken aan een mooie buitenlocatie, waarbij je kleine opdrachtjes van mij krijgt. Zodat je niet moet lachen, maar gaat lachen. Wil je liever een fotoshoot bij jullie thuis in de vorm van een lifestyle reportage? Ook dat is mogelijk.

Is jouw kindje bijna één jaar en wil je een speciale shoot om dat te vieren? Je kunt een gewone gezinsshoot boeken, een gestylde verjaardagsshoot of een cakesmash shoot.

INCLUSIEF:
❤ 2-6 personen
❤ 1 – 1,5 uur fotografie
❤ Persoonlijke online galerij
❤ 8 zorgvuldig bewerkte foto’s naar keuze
❤ Op een locatie naar keuze, of een lifestyle shoot bij jullie thuis

Vanaf €225,-

 

Bruidsfotografie