Bruidsfotografie

‘’Together is our favorite place to be’’

Ongetwijfeld is jullie trouwdag een dag waar je erg naar uit kijkt, waar je veel mee bezig bent en waarin je oh zo veel keuzes kunt maken. Één van deze keuzes is het kiezen van jullie bruidsfotograaf. Een lastige keuze, want je kiest niet alleen voor een stijl, maar ook voor een persoon die de hele dag dicht bij jullie is. 

Met alle liefde leg ik jullie dag vast, met oog voor details, liefde en spontane momentjes. Echt helemaal jullie verhaal, de liefdevolle blikken van (groot)ouders en de ondeugendste momenten van de kleinste gasten op jullie bruiloft.

Willen jullie een enthousiaste, rustige en gezellige fotograaf die het belangrijk vind dat er een goede klik is? En willen jullie altijd terug kunnen kijken naar de mooie, lichte, liefdevolle foto’s van jullie trouwdag? Waarin je allerlei momenten terug ziet komen die je zelf goed kunt herinneren of niet eens meegekregen hebt? Dan is het tijd om gezellig kennis te maken met een kopje thee of koffie. Ik word er heel enthousiast van om jullie mooie trouwplannen te lezen door mij een berichtje te sturen via het contactformulier.

Omdat elke bruiloft uniek is en elk verhaal weer anders vastgelegd mag worden werk ik met verschillende pakketten. Pakketten gaan vanaf €1450,-

INCLUSIEF:
❤  V.a. 6 uur
❤  Minimaal 300 foto’s
❤  Mini verrassingsalbum
❤  Reiskosten binnen NL
❤  Preview van minimaal 30 foto’s binnen 5 werkdagen

Drinken jullie koffie of thee? 

Bekijk meer trouwfotos