Trouwen in Veenendaal

Trouwen in de herfst? Dan kun je echt genieten van mooie warme herfsttinten. En eigenlijk heeft elk seizoen wel iets moois! Deze keer maakten we de trouwfoto’s op een zandvlakte langs de bosrand van Veenendaal. Echt nog aan het begin van de herfst, net tussen de buien door. En dat werd een hele mooie, liefdevolle fotoshoot, met een enthousiaste en speelse bloemendrager. 

Brenda, van Brenda’s kapsels, maakte een mooi en speels kapsel voor de bruid. Hanneke, van Bloemenstudio Hanneke, mocht het ‘boeket’ en de corsages verzorgen. En dat werd heerlijk, creatief werk! 

Locatie: Zand/bos nabij Veenendaal
MUAH: Brenda’s Kapsels
Bloemen: Bloemenstudio Hanneke

Zijn jullie nog op zoek naar een enthousiaste, gezellige en rustige fotograaf? Iemand die van doorpakken weet als het nodig is, maar ook van afstand nemen? Iemand met oog voor liefde, details en een enthousiasme om jullie nog jarenlang te laten nagenieten van deze dag door lichte, klassieke, verhalende foto’s? Stuur dan eens een heel gezellig berichtje via ons contactformulier met vast wat meer informatie over jullie en jullie trouwdag en wie weet drinken we binnenkort gezellig samen een bakje thee (of koffie ;))