Newbornshoot Sliedrecht

Een tijdje geleden reed ik naar Sliedrecht om weer een lieve, kleine baby te mogen vastleggen. Gewoon heerlijk bij thuis, zodat je niet met je kleine kindje op pad moet. Wat is het toch fijn om juist thuis, waar jullie kindje op mag gaan groeien, herinneringen vast te leggen. De babykamer, waar jullie met zoveel liefde aan gewerkt hebben, de wieg, er zijn thuis zoveel details die het echt verdienen om vastgelegd te worden! 

Voor deze shoot mocht ik outfits en doeken meenemen om de shoot te stylen. En daar wordt ik ook echt heel enthousiast van. Want de juiste kleuren, stoffen en combinaties geven de foto’s net een beetje extra. En daar wil ik je graag bij helpen als je zelf even niet weet hoe je het zou willen. 

In de zomermaanden plan ik een newbornshoot ook nog wel eens buiten, maar de komende wintermaanden blijven we uiteraard gewoon heerlijk binnen. Ik kom graag bij jou thuis langs om ook de eerste periode met jullie kleine wondertje vast te mogen leggen!

Wil jij ook liefdevolle, lichte, dromerige herinneringen vast laten leggen in deze eerste periode met jullie baby? Stuur dan een gezellig berichtje via het contactformulier.