Minishootdag 2024

Het is bijna weer zover! De jaarlijkse minishootdag bij Jacobien Fotografie. 

Dit keer vind de dag weer plaats op één van mijn favoriete fotoshootlocaties. Een mooie buitenlocatie in Bergen op Zoom. Met fijne afwisseling van zand, bos, water en heide.  En uiteraard lijkt het mij ontzettend gezellig als jij erbij bent op zaterdag 11 mei (back-up datum zaterdag 18 mei) om heerlijk te knuffelen, spelen en genieten voor de lens!

Wat zo’n mini-shoot dan in houdt? Een mini-shoot is ideaal als je, in niet al te veel tijd, gezellige herinneringen wilt laten maken. Dat mag gewoon heerlijk spelend, knuffelend of wat maar bij jullie past. Neem gerust een favoriet speelgoed/picknickkleedje/boekje mee als dat iets is wat bij jullie past. Zie het als een kort, gezellig gezinsuitje! Dan vang ik jullie liefdevolle blikken, zodat jullie eindelijk weer nieuwe gezinsfoto’s hebben of toch nog even die mooie foto’s van jouw zwangerschap kunnen laten maken!

Deze minishoots zijn geschikt voor: stellen en (aanstaande) mama’s (en papa’s).

Datum: zaterdag 11 mei
Locatie: Bergse Heide (locatie met zand, bos, water en heide)
Duur: 15 minuten
Investering: €105,-
Resultaat: 5 foto in hoge resolutie, zorgvuldig bewerkt in de stijl van Jacobien Fotografie, naar keuze (met de mogelijkheid tot nabestellen).

Via deze pagina kun je jouw uitje reserveren. Nadat je je gegevens ingevuld hebt, ontvang je van mij een gezellig berichtje en de factuur. Pas nadat de factuur voldaan is, is jullie plekje definitief gereserveerd.

Ik kijk er naar uit jullie binnenkort te zien stralen voor de lens!