Loveshoot Utrecht

Deze keer mochten we fotograferen op een prachtige binnen locatie, waar het voelt als thuiskomen: Daglichtstudio Vineyard in Utrecht. Van te voren weet je nooit precies wat voor weer het wordt, en deze locatie is ook geschikt voor fotografie bij slecht weer, ideaal!

Het lieve koppel dat deze keer voor mijn lens stond, zag er prachtig uit. De kleren waren perfect op elkaar afgestemd. Zij droeg een luchtig, wit jurkje met prachtige sieraden afkomstig van haar eigen webshop: http://www.crealea.nl. Ik zou zeggen, neem er gezellig een kijkje. Hij droeg een lichte spijkerbroek met een licht beige trui. Lichte kleding, zorgt voor lichte foto’s, en dat past helemaal bij mijn stijl :-).

In deze lichte studio was er alle ruimte om lekker te ontspannen en te relaxen. We dronken koffie en kletsten gezellig met elkaar. Er was een ongedwongen sfeer; zo kon ik ondertussen mooie, pure, lichte foto’s maken.

Kortom: het was fantastisch om deze liefde als fotograaf vast te mogen leggen.

Wil jij nu eindelijk ook eens iets meer dan die standaard selfie; foto’s waar geluk, emotie, enthousiasme en liefde van afspatten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dat vrijblijvend contact op via het contactformulier.