Loveshoot in Bergen op Zoom

Begin dit jaar mochten we met dit lieve stel naar Bergen op Zoom voor een mooie zwangerschapsshoot in de binnenstad! Want ook een binnenstad is een ontzettend mooie fotolocatie! Deze liefdevolle avonturiers kwamen eigenlijk niet saampjes, maar waren al met z’n drieën. Hoe leuk is het om dan ook wat mooie foto’s te maken, waarmee je kunt vertellen of jullie een jongen of meisje mogen verwachten! .

Tijdens deze shoot kwam de zon af en toe flink door, dus soms moesten we even wachten tot het zonnetje weer achter de wolken verdween. Want een fotograaf houdt niet altijd van een zonnetje. Alleen met zonsopkomst of -ondergang  😉

Wij vinden het heerlijk om samen met jullie op avontuur te gaan. Of het nu een mooie loveshoot is in de natuur, op het strand of in de binnenstad. Als het maar helemaal bij jullie liefdesverhaal past! Op deze manier krijg je namelijk de mooiste spontane foto’s. Wist je dat er nog meer steden zijn die erg geschikt zijn als fotoshoot locatie? Denk aan Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, of Breda. 

Wil jullie ook eens samen op avontuur en er mooie, lichte, frisse en vooral spontane foto’s aan overhouden? Stuur dan een gezellig berichtje via het contactformulier.