Gezinsshoot in Wekerom

Hey daar, zonneschijn op het Wekeromse Zand! Als gezinsfotograaf had ik de eer om dit vrolijke gezinnetje vast te leggen in de buurt van Ede. Samen doken we in een wereld van rennen door het zand, knuffels die je hart smelten, en ontdekkingen op deze mooie, bosrijke zandvlakte.

Laat me je meenemen naar deze plek waar kleine voetjes het zachte zand voelden kietelen. Dit gezin, met papa, mama, een stralende dochter en een ondeugend zoontje, mocht heerlijke herinneringen met elkaar gaan maken. We hielden het heerlijk spontaan en met kinderen betekent dat soms veel lopen of rennen. Maar hé, tussen al dat rennen door was er ook tijd om te knuffelen, en geloof me, die foto’s zijn puur goud.

In het bos is voor kinderen ook veel te ontdekken. Als kinderfotograaf kon ik niet anders dan de liefdevolle knuffels tussen broer en zus vastleggen. Maar er is meer! Samen verkenden ze het bos en ontdekten ze de denneappels. Wist jij dat dennenappels het goed doen op foto’s?

Laten we het hebben over de outfits, want hoe kies je nou jullie kleding voor een fotoshoot? Als gezinsfotograaf geef ik niet alleen om mooie plaatjes, maar ook om stijl en daarom krijg je ook vooraf wat tips om over na te denken. Het meisje schitterde in haar bloemetjesjurk, en het jongetje droeg een stoer t-shirt met palmbomen. Slim gekozen, want samen met de zand- en lichtblauwe kleuren in de kleding van papa en mama, zorgt dit voor een heel frisse en zomerse uitstraling in de foto’s. Kledingtips voor een geslaagde fotoshoot? Die krijg je er altijd gratis bij ?

Kortom, weer een gezinsavontuur waar de zon, het zand en mijn camera samensmolten tot een liefdevol verhaal in foto’s. En jij? Jij bent uitgenodigd om mee te genieten of jouw shoot te reserveren in 2024! ?✨