Gezinsshoot in Oud-Beijerland

In maart 2024, op een zonnige dag, liep ik naar de speeltuin in Oud-Beijerland voor een heerlijke gezinsshoot. En onderweg naar de speeltuin werd ik al heel hard toegeroepen: ”Hoi Jacobien!”. Mama had haar kinderen goed voorbereid, wat hadden de kinderen zin in een ochtendje speeltuin met een fotograaf erbij. En niet alleen daarin was de mama goed voorbereid, ook de kleding was tip-top geregeld! Net als een heerlijke picknick, want spelen in de speeltuin zorgt er natuurlijk wel voor dat je trek krijgt.

Aan de kinderen de eer om te bepalen wat we als eerste zouden gaan doen. En zo hobbelden we de hele tijd van speeltoestel naar speeltoestel. We kletsen wat tussendoor en gaven af en toe een helpende hand, want lopen over boomstammen kan nog moeilijk zijn. 

Als fotograaf hou ik erg van verhalen in de shoot. En dat is er in een speeltuin natuurlijk al genoeg. Maar ineens hoorden we ontzettend veel geluid en kwam er een… Juist een grasmaaier! En de vriendelijke bestuurder vroeg of de kinderen het leuk zouden vinden om daar even in te zitten. Heerlijk om te zien! We speelden daarna nog een poosje verder. 

En dan is het ook tijd om even wat lekkers te gaan nemen. Mama had de avond van te voren samen met haar dochter alvast wat klaar gemaakt, dus het picknickkleedje was al snel vrolijk gevuld met cake, fruitspiesjes en vers fruit. En uiteraard als je gewend bent om te bidden, dan hoort dat nu ook. Zo ontzettend mooi wat je mee kunt geven aan je kinderen en hoeveel karakter je zo tijdens de shoot terug ziet en vast kunt leggen als je kinderen gewoon hun eigen gang laat gaan.

Deze shoot maakte ik niet alleen foto’s, maar maakte ik ook een mooie gezinsfilm. Omdat ook bewegend beeld zo ontzettend waardevol is om later terug te bekijken. 

Als gezinsfotograaf word ik er dan ook heel blij van als ik uitgenodigd wordt om mee te gaan met jullie gezinsuitje. Zo hebben jullie en een gezellig uitje met elkaar en ga je na afloop ook nog eens nieuwe gezinsfoto’s ontvangen! Foto’s waarop je jullie liefde en karakters zo ontzettend goed kunt herkennen.

Wil jij ook mooie herinneringen laten maken van een gezellig gezinsuitje? Neem dan contact op via het contactformulier, zodat we een plekje voor jullie vrijhouden in de agenda. Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete uitje!