Gezinsshoot in een bloemenveld

Op een mooie, zomerse avond in juni mocht ik naar Veenendaal om dit lieve gezinnetje te gaan ontmoeten. Een gezinsshoot in een mooi veld met bloemen, zoals margrieten, en als kers op de taart kregen we een mooi ondergaande zon erbij. 

Papa, mama en hun schattige babydochter hadden hun kleding met zorg uitgekozen. Crème tinten in een groen bloemenveld doen het altijd goed. En het lieve pakje voor hun meisje had even mooie bloemetjes als we in het bloemenveld mochten zien.

Papa en mama maakten een kleine wandeling door het bloemenveld, speelden kiekeboe met hun dochter en gaven kusjes en knuffels in overvloed. En ook op het picknickkleed werd er volop geknuffeld en gespeeld met een bloemetje. Wat dit meisje wel heel bijzonder vond, één grote ontdekking. 

Als lifestyle fotograaf ga ik dan ook graag met jouw gezin op stap om nu herinneringen te maken voor later. Niet geposeerd, maar samen momenten beleven zoals jullie regelmatig met elkaar mee mogen maken. Zo krijg je foto’s waarop iedereen echt, puur en herkenbaar op staat! 

Wil jij ook de meest waardevolle foto’s laten maken van jouw gezin? Neem dan contact op via het contactformulier, zodat we een plekje voor jullie vrijhouden in de agenda. Ik ben heel benieuwd naar jouw gezin!