Gezinsshoot in Brielle

Op een heerlijke, zomerse dag in augustus kwam dit gezellige gezinnetje ijsjes eten in Brielle! En niet alleen ijsjes eten, want uiteraard maakten we zo prachtige gezinsfoto’s tijdens deze mooie gezinsshoot. Wil je echte herinneringen maken tijdens jullie fotoshoot? Kies dan een activiteit uit om te doen die helemaal bij jullie past. Dan heb je gegarandeerd plezier en foto’s waarin jullie helemaal jezelf zijn! Als fotograaf vind ik het ook heerlijk om te shooten in een stadje, je kunt er zoveel kanten mee uit. Tijdens een kleine wandelen kiezen we de mooiste plekjes uit, spelen we met elkaar, eten we ijsjes, zodat ik jullie verhaal in beeld vast kan leggen.

Deze mama had werk gemaakt van alle mooie outfits bij elkaar. Heerlijke zomerse kleding in zomerse tinten: roze, groen en neutraal. Dat straalt liefde en rust uit en komt helemaal mooi tot recht in de straten van Brielle.

Ik vind het heerlijk om samen met jullie op avontuur te gaan. Benieuwd hoe dat er uit kan komen te zien? Bekijk dan de mooie, liefdevolle en speelse foto’s hieronder.

En krijg je nu ook spontaan zin om zo eens heerlijk, gezellige, speelse herinneringen met jouw gezinnetje te maken. Maak jouw afspraak voor volgend jaar en verzamel alvast mooie outfits en bedenk een leuk uitje wat past bij jullie gezin! Oh ja, vergeet dan ook niet even een mailtje naar ons te sturen via het contactformulier, zodat we een plekje voor jullie vrijhouden in de agenda.