Bruiloft K&Y

Alweer even geleden, maar wat was dit een prachtige dag op een toch wel heel bijzondere locatie! In april 2022 trouwden K. en Y. op kasteel Hoge Vuursche in Baarn. Wat mij betreft een echte droomlocatie! We waren er de hele dag.  Ben je benieuwd hoe de dag is verlopen. Bekijk dan de foto’s hieronder en lees dan verder :-). 

De dag begon met het klaarmaken van de bruid en bruidegom. Bruid K. werd op locatie helemaal klaargemaakt voor deze dag. Haar kapsel werd geen klassieke ‘bun’, maar een prachtig ingevlochten kapsel, inclusief een mooi haarstukje, wat later in deze blog mooi op de foto’s te zien is. Voor bruid K. hangt een prachtige strapless jurk klaar. Het witte bovenlijfje is subtiel versierd met glimmende lovertjes en de rok heeft meerdere lagen van tule. De sluiting op de rug is een stoere veter die strak ingeregen wordt. 

Na het aankleden van de bruid volgde de firstlook met haar moeder, schoonmoeder, oma en vriendinnen. Daarna de firstlook met haar vader. 

 Jullie snappen vast wel dat de bruidegom ontzettend benieuwd was naar zijn bruid. In de zaal waar de ceremonie gehouden werd stond Y. vol spanning te wachten. En ja hoor, daar was eindelijk bruid K., ze werd binnengebracht door haar vader. Altijd weer een mooi en emotioneel moment.

Er volgde een gezellige ceremonie, en dat lukt zeker met een BABS (trouwambtenaar) als vriend :-). Het bruidspaar werd toegesproken door beide vaders/familie. Als je de foto’s hierboven bekijkt, zie je het zoontje van het bruidspaar vol trots de ringen brengen bij zijn papa en mama.

Bij het aansnijden van de bruidstaart mocht het zoontje van K & Y helpen, dat leverde natuurlijk een paar prachtige plaatjes op. Na het eten van een heerlijk stukje taart was het tijd voor  de fotoshoot in de tuin van het kasteel. Helaas kon dit maar kort, in verband met regen, maar gelukkig kon dat de pret niet drukken.  

Aan het eind van de trouwdag volgde een gezellige barbeque als diner, met veel speeches van familie en vrienden. De avond werd afgesloten met een feestavond. 

Wat ontzettend leuk dat je deze blog gelezen hebt. Ik hoop dat je middels deze foto’s een goed beeld hebben gekregen van hoe deze prachtige en sfeervolle trouwdag is verlopen; want daar doen we het natuurlijk voor.  

Zijn jullie nu ook opzoek naar een bruidsfotograaf, die jullie trouwdag dag op een onvergetelijke manier vastlegt, vraag dan gerust een informatiefolder aan via het contactformulier