Bruiloft in Lekkerkerk

Ik neem jullie deze keer mee naar het voorjaar 2024. Alhoewel voorjaar? Het zonnetje scheen wel waterig, maar de temperatuur was nog erg laag. De hele dag vond plaats op een mooie landelijke locatie in Lekkerkerk (gemeente Krimpenerwaard). Op een fantastische trouwlocatie: La Belle Epoque, met alle ruimte voor een mooie, gezellige dag inclusief (oudhollandse) spelletjes en je ceremonie/lunch in de wei!

Ik begon met het vastleggen van de voorbereidingen van de bruid en bruidegom die dat deden op dezelfde locatie, in een stijlvol ingerichte woonkamer.

De trouwjurk hing nog even mooi in het midden van de kamer, maar werd uiteraard al vrij snel aangedaan, nadat de kapster en visagist helemaal klaar was. Wat een gezelligheid! En wat een prachtige details kwamen er zo door de hele dag terug.

Na een hele gezellige lunch vond de ceremonie plaats tegen de grens van het weiland. Heel koud, maar ook een heel mooi uitzicht. De bloemenmeisjes genoten van hun spannende taak en hielpen uiteraard ook de bruid om zo te gaan zitten dat de jurk nog steeds mooi om haar heen viel. De BABS hield een ontzettend gezellige speech, met zelfs details waarvan de bruid en bruidegom niet van elkaar wisten dat dat verteld zou gaan worden. Liefde en enthousiasme tijdens de ceremonie gegarandeerd! En de kindjes wisten iedereen stiekem ook wel te vermaken. Ze lieten goed zien dat je stil moet zijn, maar tegelijkertijd ook heerlijk over die mooie loper heen kunt rennen!

Het bruidspaar had geen standaard trouwvervoer, maar een heuse kever! En die riep wel wat reactie op 😉 Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en uiteraard stond er voor de kleinsten ook wat lekkers klaar. Wat dacht je van die hele toepasselijke hartjes snoepjes met lieve teksten erop, marshmallows bij het vuur, donuts van Bakkerij Vlot en popcorn?

Het bruidspaar vond het ondertussen tijd om op te warmen bij een heerlijk vuurtje, waar ze daarna met de hele gezellige, intieme groep van gasten uiteraard nog even wat marshmallows branden. Een hele leuke setting om gelijk je groepsfoto te maken! En zo ging dat ook met de groepsfoto met de kinderen. Allemaal op een rijtje, popcorn erbij en juichen maar! Wat was het een heerlijke, liefdevolle, gezellige dag, ik heb er ontzettend van genoten. Dankbaar dat dit mijn werk mag zijn en ik hoop heel erg dat jij nu lekker gaat genieten van deze mooie blog!

Leveranciers van deze bruiloften:
Locatie: La Belle Epoque
Trouwjurk: Panimoda
Hoed: Beau Chapeau
Kapster/visagist: Style by R.
Uitnodigingen/menukaarten: Caartje
Bloemen: Bloemenstudio Hanneke
BABS: Kim Meyners
Lunch: Uit de keuken van An
Taart/sweet table: Bakkerij Vlot
Outfits bruidsmeisjes: Simons Kleding
Videograaf: Van Zijp