Reviews

Jacobien_Fotografie_35_DSC_0382

Wat een mooie foto’s!! Ik hou van jouw stijl van fotograferen. Je bent een heel rustig persoon, die op het juiste moment de juiste aanwijzingen/hints geeft. Waardoor je eigenlijk naar de achtergrond verdwijnt en wij als gezin met elkaar bezig zijn. Met als gevolg dat er spontane foto’s ontstaan. Uiteraard zitten er ook de statieportretten bij. Maar dat maakt de spontane foto’s alleen nog maar mooier! 

Dank je wel voor de 2 topervaring die wij met jou hebben gehad!

 – Patricia

Lieve Jacobien, we hebben nu twee keer met jou mogen shooten en beide keren is het resultaat prachtig geweest! Je bent fijn, geeft eenvoudige instructies en gaat rustig maar gezellig om met onze jongens. Blij dat we in 2021 alvast een plekje bij jou hebben!

– Sanne

Jacobien_Fotografie_1_DSC_5148
Jacobien_Fotografie_27_DSC_7011

Een hele ontspannende tijd gehad tijdens de fotoshoot. Jacobien, je bent heel fijn om als fotograaf om je heen te hebben. Wat doe je het goed met kinderen. Die van mij 3 en 1 zijn echt niet altijd de makkelijkste, maar het hinderde je niet en je gaf ze leuke opdrachtjes waardoor je het vertrouwen al heel snel won. Als ik nu naar het bos rij zegt de oudste al; ‘is de fotograaf er weer, die vind ik zo lief!’ Dat moet genoeg zeggen 😉. Daarbij ben je een heel rustig lief mens en is het voor degene die voor de lens staat prettig om jezelf te kunnen zijn. De resultaten zijn waanzinnig mooi.

– Marnelleke

Wauw! Wat mooi! Ben er echt reuze blij mee. Wij vonden het ook ontzettend leuk om voor de lens te mogen staan. Je bent heel lief en geduldig. En dat stelde ons op ons gemakt bij het maken van de foto’s.  Ontzettend bedankt.

– Angela

Jacobien_Fotografie_10_DSC_1765
Jacobien_Fotografie_36_DSC_9107

Ik dacht een fotoshoot, leuk om onze dame van 3 eens vast te leggen! Maarja het is geen stil zitter (zoals veel kinderen) en in een kamer met een achtergrondje vind ik te geposeerd. Door een vriendin kwamen we bij Jacobien terecht. Wat een mooie foto’s maakt ze! Mooi licht, niet geposeerd en heel spontaan.
Een datum konden we vrij snel plannen en op locatie in de Soesterduinen. Een relaxte en ongedwongen sfeer. Jacobien wist ons vast te leggen hoe wij zijn. Super mooie foto’s zijn er uit gekomen!

Zeker de moeite waard om een afspraak met Jacobien in te plannen voor een prachtige en gezellige fotoshoot!

– Romina

Wij willen je nog bedanken voor de prachtige foto’s! Echt opnieuw weer een wauw-effect bij het zien van de foto’s. Hoe jij ons hebt geholpen lekker ontspannen te zijn voor de foto en met name in combinatie met de kinderen erbij voelde heel fijn. Dat zien we ook terug in de foto’s waar we, nogmaals, enorm blij mee zijn. We gaan zeker in de toekomst opnieuw een fotoshoot bij je boeken!!

– Tamara

Jacobien_Fotografie_34_DSC_2622