Over mij

Jacobien Mourits

Handen schudden is dan misschien wel verleden tijd, maar een voorstelronde zal ik niet achterwege laten. Ik ben Jacobien Mourits, 22 jaar oud en woon in de Hoeksche Waard. Ik werk parttime als lifestyle fotograaf en parttime als verpleegkundige in het ziekenhuis.  In mijn vrije uurtjes ga ik graag oppassen, naaien, koken & bakken en natuurlijk fotograferen. Fotograferen doe ik ondertussen al ruim 8 jaar, maar dan wel een hele andere tak van fotografie. Na deze jaren Royals gefotografeerd te hebben, besloot ik in 2019 om een nieuwe stap te gaan zetten en jullie liefdesgeluk te gaan vastleggen. Ik maak met liefde tastbare herinneringen aan jullie momenten van verloving tot vrolijke familiemomenten!

Sinds Januari 2021 is mijn eigen onderneming Jacobien Fotografie een feit. Daarmee breidde ik mijn aanbod ook uit met bruidsfotografie en leg ik nu allerlei liefdevolle elementen voor jullie vast. Van liefde, bruiloften, nieuw leven tot families.

Ik ben een rustig persoon en meer op de achtergrond aanwezig. Maar de mensen die mij kennen weten dat ik op de voorgrond treed en de leiding neem wanneer dat nodig is. Ik hou erg van spontane momenten, en zal tijdens elke shoot dan ook op zoek naar jullie liefde en jullie verhaal. Want dat is het verhaal wat ik graag in jullie foto’s wil gaan vertellen, zodat jullie herinneringen ontvangen die helemaal bij jullie passen. Niet ongerust worden, ik laat je niet zenuwachtig bij elkaar zitten of poseren, maar geef jullie tijdens de fotoshoot kleine opdrachtjes, zoals knuffelen, kusjes geven, voorlezen, etc.

Hoe klanten mij omschrijven: Geduldig ~ Lief ~ Getalenteerd ~ Rustig ~ Ervaren met kinderen