Styled-wedding-shoot-E&K

door | jan 15, 2021 | Jacobien Fotografie

Afgelopen zomer nam ik deel aan de styled-wedding-shoot van E&K op de prachtige locatie van Lommerijk Rotterdam. 10 fantastische leverancier hebben een ontzettend mooie setting neergezet, waarbij bijna alle elementen van een huwelijk vastgelegd konden worden. Geniet mee van deze zeer uitgebreide fotoblog van de styled wedding shoot van E&K. Behoorlijk uitgebreid, want ik kreeg lichte keuzestress toen ik moest bedenken welke foto’s ik wel en niet zou delen. 

Organisatie: Jills Photography
Locatie: Lommerijk
MUAH: Haarverzorging Vief
BABS:  Yes ik wil
Taart: Sweetdeluxe
Sieraden: Beautiful lovely jewelry
Bloemen: Make it bloom
Backdrop: White wedding chairs
Styling: Vier met liefde
Videografie: Nathalie Arnoczky

Als eerst de voorbereidingen van de bruidegom. Bruidegom E. heeft gekozen voor een mooi donkerblauw pak en daarbij voor verrassende details gekozen. 

Bruid K. werd op locatie helemaal klaargemaakt voor deze dag. Haar kapsel werd geen klassieke ‘bun’, maar een prachtig ingevlochten kapsel, inclusief een mooi haarstukje, wat later in deze blog mooi op de foto’s te zien is. Voor bruid K. hangt een prachtige strapless jurk klaar. Het witte bovenlijfje is subtiel versierd met glimmende lovertjes en de rok heeft meerdere lagen van tule. De sluiting op de rug is een stoere veter die strak ingeregen wordt.

En dan een spannend moment, waar al zolang naar uitgekeken is. Want hoe zal mijn bruidegom gaan reageren op de jurk die ik voor deze dag gekozen heb. Voor veel bruiden is dit een ‘geheim’ tot op de grote dag zelf. Die first look is dus een heel belangrijk moment om mooi op beeld vastgelegd te hebben, zodat jullie deze eerste reacties nooit meer vergeten.Aansluitend gingen we verder met de fotoshoot. Even een momentje voor jullie samen als bruidspaar, op een dag waarbij toch vaak zoveel mensen om jullie heen staan. Ook een moment om al jullie met zorg uitgekozen details terug te laten komen in de foto’s.De ceremonie, jullie jawoord of beloften. Wat een heerlijk moment ook van jullie grote dag. Vol spanning wordt er geluisterd naar wat jullie BABS te vertellen heeft. Mogelijk hebben jullie zelf geloftes voor elkaar opgesteld, of geef je elkaar het ja-woord op traditionele wijze. En dan de kus na jullie ja-woord en het uitwisselen van de ringen. En niet te vergeten het moment waarop jullie en jullie getuigen jullie handtekeningen mogen plaatsen. 

Wat een prachtige dinnertafel stond er klaar voor E&K. Met olijfgroene tinten als belangrijkste kleur, licht ondersteund met oranje tinten. En dan de prachtige, eenvoudige taart versierd met schijfjes sinaasappel. Wat een plaatje, eigenlijk te mooi om aan te snijden. Maar de smaak was zo ontzettend lekker, dat het ook zonde was geweest om de taart niet op te eten. En gelukkig blijven foto’s ons altijd herinneren aan al deze mooie momenten en details van het huwelijk. 

Ben jij er na het bekijken of lezen van deze blog achter gekomen dat je mij graag op jullie bruiloft aanwezig wilt hebben. Stuur mij dan even een berichtje via het contactformulier, zodat we met elkaar kunnen kennis maken en kijken of wij het goed met elkaar kunnen vinden.