Loveshoot Middelburg

door | apr 5, 2022 | Jacobien Fotografie

Het is al weer even geleden dat ik op een zaterdag richting Middelburg reed voor een mooie loveshoot in de binnenstad. Een loveshoot in de binnenstad is weer eens net wat anders dan een loveshoot op het strand of op een zandvlakte. Het geeft daarom ook net een andere, meer stoere sfeer aan jullie foto’s. 

In een binnenstad past natuurlijk ook net wat andere kleding dan op het strand. Hoe mooi is het dan om een wat meer klassieke kleding te dragen. Een wat korter jurkje, een mooie lichte mantel, lichte trui, blouse op mooie broek? 

Zijn jullie op zoek naar een gezellige fotograaf voor een mooie loveshoot op het strand of in de binnenstad? En houden jullie van lichte, dromerige foto’s en vooral veel gezellige momenten en af en toe een beetje gek doen? Dan is een loveshoot bij Jacobien Fotografie erg geschikt. Je krijgt een gezellig 1-1.5 uur voor de lens en na afloop mooie, liefdevolle foto’s van jullie samen. Stuur gezellig een berichtje via het contactformulier om meer informatie aan te vragen over jullie loveshoot.