2020

door | jan 2, 2021 | Jacobien Fotografie

Het jaar 2020 is alweer bijna voorbij. Het werd een jaar waarin ik bijna klaar mocht komen met mijn opleiding. Het jaar waarin ik, met name in de zomerperiode, weer een aantal mooie fotoshoots mocht leveren. Vol vertrouwen kijk ik naar 2021, het jaar waarin niet meer ontzettend veel tijd naar de studie hoeft te gaan, maar ik wat meer tijd mag gaan vrij maken om jullie mooiste herinneringen in beeld vast te leggen. Er staan al een heel aantal mooie shoots op de planning: gezinnetjes, zwangerschappen en newborns! En dan mag ik ook nog eens twee mentorsessies gaan verzorgen in het nieuwe jaar. 

Maar het jaar 2020 is nog niet voorbij. De komende dagen staan er geen fotoshoots meer op de planning. Door de huidige maatregelen moesten helaas alle shoots die ingepland stonden verschoven worden naar een nieuwe datum in 2021. Dat geeft wel ruimte om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. In deze blog deel ik mijn mooiste foto’s uit 2020 met jullie. Veel kijkplezier.

Hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen in het afgelopen jaar. Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!