Welkom op mijn website. Mijn naam is Jacobien en ik ben

Bruiloft & Lifestyle fotograaf

Hi, wat leuk dat je er bent!

Het lijkt me leuk om met jullie kennis te maken! Ik ben Jacobien, een enthousiaste light en airy fotograaf. Ik kom uit de Hoeksche Waard en zoek graag de mooiste plekjes op om foto’s te maken. En alhoewel ik mooie plekken ken in bijvoorbeeld Oud-Beijerland of Strijen, rij ik soms graag een stukje verder zodat de locatie helemaal bij jullie past.

Een gezellige lifestyle fotoshoot kan plaats vinden bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie. Vol passie zal ik tijdens een fotoshoot momentjes creëren waarin jullie gezellig knuffelen, kusjes geven, spelletjes spelen etc. Zo staan jullie ontspannen op de foto.

Als trouwfotograaf maak ik graag met jullie kennis en ben ik erg benieuwd naar de plannen voor jullie grote dag. Tijdens jullie dag hou ik mezelf wat meer op de achtergrond en leg de mooiste en alle bijzondere momenten voor jullie vast. Mijn stijl omschrijf ik als: licht, emotievol en dromerig.

Liefdevolle Momenten

Ongetwijfeld ben je het met mij eens als ik zeg dat momenten ontzettend snel voorbij gaan. Jullie trouwdag, de zwangerschap, de kraamweek, de eerste levensjaren van jullie kindjes. We kennen de clichés. Maar juist daarom meer redenen om op zoek te gaan naar een fotograaf die bij jullie past. Als lifestyle fotograaf vind ik het ontzettend belangrijk dat jullie niet het gevoel krijgen dat jullie moeten poseren. Ik leg namelijk graag de liefdevolle knuffels, speelse knipoogjes en tedere kusjes vast. Of het nu als trouwfotograaf, newbornfotograaf  of gezinsfotograaf is.

Newborn

Workshop fotografie

Familie

Zwangerschap

Trouwfotografie

”Together is our favorite
place to be”

Gefeliciteerd met jullie verloving.
De mooiste dag van jullie leven komt eraan en deze moet natuurlijk
met veel liefde en kwaliteit worden vastgelegd.

Gezellige woorden

Een hele ontspannende tijd gehad tijdens de fotoshoot. Jacobien, je bent heel fijn om als fotograaf om je heen te hebben. Wat doe je het goed met kinderen. Die van mij 3 en 1 zijn echt niet altijd de makkelijkste, maar het hinderde je niet en je gaf ze leuke opdrachtjes waardoor je het vertrouwen al heel snel won. Als ik nu naar het bos rij zegt de oudste al; ‘is de fotograaf er weer, die vind ik zo lief!’ Dat moet genoeg zeggen 😉. Daarbij ben je een heel rustig lief mens en is het voor degene die voor de lens staat prettig om jezelf te kunnen zijn. De resultaten zijn waanzinnig mooi.

- Marnelleke

Wat een mooie foto’s!! Ik hou van jouw stijl van fotograferen. Je bent een heel rustig persoon, die op het juiste moment de juiste aanwijzingen/hints geeft. Waardoor je eigenlijk naar de achtergrond verdwijnt en wij als gezin met elkaar bezig zijn. Met als gevolg dat er spontane foto’s ontstaan. Uiteraard zitten er ook de statieportretten bij. Maar dat maakt de spontane foto’s alleen nog maar mooier!

Dank je wel voor de 2 topervaring die wij met jou hebben gehad!

- Patricia

Wij willen je nog bedanken voor de prachtige foto’s! Echt opnieuw weer een wauw-effect bij het zien van de foto’s. Hoe jij ons hebt geholpen lekker ontspannen te zijn voor de foto en met name in combinatie met de kinderen erbij voelde heel fijn. Dat zien we ook terug in de foto’s waar we, nogmaals, enorm blij mee zijn. We gaan zeker in de toekomst opnieuw een fotoshoot bij je boeken!!

- Tamara

Workshop fotografie

Workshop fotograferen of iets anders wat je kwijt wil kan hier….

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Contact

Willen jullie graag jullie herinneringen vastgelegd hebben door Jacobien Fotografie of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur mij dan gezellig even een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. Ik streef ernaar mailtjes binnen 3 werkdage nte beantwoorden.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacobien Fotografie, tenzij anders aangegeven voorafgaand door de fotoshoot.

Jacobien Fotografie werkt niet meer alleen. Het kan zijn dat jouw mailtje beantwoord wordt door Maaike.

12 + 13 =