Aanmelden-workshop

Contact us for more information

Workshop - Fotograferen voor mama's

Previous
Next

Snoepjes, tranen, bewogen foto’s of te donkere foto’s. De scenario’s die elke mama wel kent. En als fotograaf kan ik je niet beloven dat je hierna nooit meer huilende kinderen op de foto hebt 😉

Maar in deze workshop ‘Fotograferen voor mama’s’ ga ik je leren hoe je zoveel mogelijk spontane en ontspannen foto’s van jouw kindje(s) kunt maken. Ik ga je alles vertellen over hoe je de mooiste foto’s kunt maken van alledaagse momenten tot mooie, speelse foto’s. 

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is gericht op mama’s die foto’s maken met een camera die handmatig ingesteld kan worden. Voor de mama die graag wil weten hoe haar camera ingesteld kan worden om de mooiste foto’s te maken in allerlei lichtsituaties en voor de mama die graag wil weten hoe ze die neppe glimlach kan gaan voorkomen. Na deze workshop weet je alles over het fotograferen in diverse licht omstandigheden en over het bedenken van leuke opdrachten voor je kindje of het vastleggen van dagelijkse gebeurtenissen.

Meer details

Om zoveel mogelijk uit de workshop te halen, krijg je van te voren een leuke opdracht voor mij en wil ik je een aantal vragen stellen. Je ontvangt deze opdracht begin oktober, nadat je je aangemeld hebt. 

De workshop bestaat uit twee delen. We beginnen met de theorie, waarin we het gaan hebben over:

 • Het instellen van je camera
 • Het omgaan met verschillende lichtsituaties (zowel binnen als buiten)
 • Jouw voorbereiding en eventueel de voorbereiding van je kindje(s)
 • Tijdens het shooten/het aansturen van je kindje(s)
 • De nabewerking van de foto’s
 • En natuurlijk is er ruimte voor al je vragen!

Daarna gaan we gezellig met elkaar lunchen en in de middag gaan we aan de slag met het fotograferen van een gezinnetje. Zo krijg je een kijkje hoe ik het fotograferen aanpak en fotografeer je uiteraard mee zodat je leert hoe je je camera in kunt stellen. En ook dan mag je nog jouw vragen stellen en help ik je graag als je ergens niet uit komt.

Goed om te weten:
De eerste editie van de workshop voor mama’s staat gepland op D.V. zaterdag 29 oktober 2022.

 • Locatie: Hoeksche Waard (e.o.)
 • Van 11.00 – 15.30
 • Kosten: €150,- (inclusief lunch en drinken).
 • De workshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen, maximale groepsgrootte is 8 deelnemers
 • Jouw plekje is definitief gereserveerd, nadat de factuur betaald is.
 • De workshop is op een binnenlocatie dus gaat ook door bij regen 😉
 • Nadat de factuur betaald is, is het niet mogelijk om te annuleren en je geld terug te ontvangen. Wel mag je jouw plekje doorverkopen aan een andere mama.

Aanmelden voor de workshop

Ben jij er gezellige bij tijdens deze eerste editie van de workshop 'Fotograferen voor mama's'? Super leuk!

Meld je aan door dit aanmeldformulier in te vullen en je ontvangt zo snel mogelijk de factuur en een bevestiging van jouw deelname aan de workshop. (Van 18 september tot en met 2 oktober ben ik met vakantie en zullen aanmeldingen beantwoord worden door Maaike. Na mijn vakantie zal ik dan zelf contact met je opnemen.)

Bij betaling van de factuur ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Jacobien Fotografie (gericht op de mentorsessies en workshops). Pas na het betalen van de factuur is jouw plaatsje definitief bevestigd. Wil je liever één op één aan de slag? Dan is een mentorsessie meer wat voor jou. Deze worden ingepland op een datum in overleg en komen qua inhoud overeen, al is deze helemaal afgestemd op wat jij wilt gaan leren!